Розрахувати
вартість
Розрахувати
вартість

Вкажіть, будь ласка назву товарів або послуг, вартість яких Ви хочете розрахувати



Заявка на прорахунок успішно відправлено!

Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами.
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний
Режим роботи
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний

Корзина

АКЦІЯ! Буріння свердловин на воду


У даній категорії представлені матеріали, які описують різні аспекти буріння свердловин на воду (водяних свердловин), свердловини на тепло (ізотермальной тепло), облаштування та ремонту свердловин, а також риття (копки) колодязів. Природно, одним з основних питань, яке може хвилювати читачів – це ціна, вартість та система покупки послуг з буріння в Києві та Київській області. Отримати консультацію про буріння свердловини, про облаштування та ремонті свердловини, про копанні криниці, про покупку бурової установки Ви можете: зателефонувавши по телефону + 38-044-451-6242 або + 38-044-361-2527 відправивши електронного листа карта проїзду в офіс компанії .

Читати далі
Ціна, вартість і можливість купити послуги буріння свердловин на воду, облаштування та ремонту водяних свердловин в Києві та Київській області

Налийте в чисту пластикову 1,5л пляшку воду. Закрийте щільно кришкою. Надішліть Новою Поштою в г. Киев, відділення № 15 на Сміцкого Дмитра Анатолійовича 0979536490. Сплатіть 250 грн. на рахунок ФОП кота М.Ю. 5169 3305 0224 5175 Отримайте результати аналізів води на e-mail за такими параметрами: запах, кольоровість, каламутність, загальна жорсткість, загальне залізо, нітрати, сухий залишок. Ми можемо безкоштовно по аналізах води підібрати систему очищення для вашої води. Виконаємо роботи по установці системи очищення води і повернемо 250 грн., Якщо Ви замовляєте обладнання у нас. Див. Цікаві статті про якість води, до чого призводять наявність підвищеної жорсткості і солей заліза у воді: Якщо шкіра у вас лущиться або навпаки – швидко жирніє при рясному використанні знежирювальних коштів, почитайте цю статтю: Вода і шкіра Якщо у вас сухість в очах, хрумтять суглоби, головні болі – почитайте цю статтю, може Ви просто мало п’єте? Яку функцію виконує вода в організмі? Якщо у Вас сухе волосся, роздратована шкіра, білі плями на одязі після прання, тканина після прання стає жорсткою, швидко рветься, вийшла з ладу пральна машина, накип на чайнику, білий вапняний наліт на кранах – почитайте цю статтю: Жорсткість води Принцип видалення жорсткості в воді описаний тут: Видалення жорсткості в воді Якщо у вас вода має металевий присмак, жовтіє сантехніка, коричневий осад, барахлить котел, жовтіють долоні і пахви – почитайте цю статтю: Залізо у воді Якщо Ви п’єте бутильовану воду або воду з свого колодязя або з-під крана – зверніть увагу на цю статтю: Яку воду можна пити? Властивості води можна змінити. Зробивши аналіз вашої води, ми підберемо систему очищення для вас, щоб ваша вода стала корисною для вас і вашого будинку.

Читати далі
Аналіз води

Буріння свердловин в Ірпені характеризується стандартними роботами з буріння на воду на різні водоносні горизонти: Полтавський, Бучацького, синоманський. Ці горизонти відрізняються по глибині, складу води, конструкції свердловини. Полтавський водоносний горизонт в Ірпені відсутня в заплаві річки Ірпінь. У цих місцях Бучак від 20м до 60м, Сіноман 60-80м. У самому місті, в Центрі, Полтавський горизонт на 20-32м є в деяких місцях. Чи не в заплаві річки – до 45 м Полавскій горизонт місцями, з 60-80м Бучак, 90-110м Сіноман. З боку Ворзеля, в Ірпені Бучак близько 60м. За складом вода буде: Бучак – 0,35-1 залізо, жорсткість до 7, Сіноман – залізо 0,3-0,6, жорсткість до 10, запах сірководню, мало води. Після того, як пробурена свердловина, наша компанія робить облаштування цієї свердловини з заводом в будинок. Надаємо послуги по забору води для аналізу води на 5-7 позицій. Після визначення складу води, згідно з результатами аналізу води, підбираємо системи очищення води. Приклади обладнання з очищення води можна подивитися тут >>>. Буріння свердловин в Ірпені та Київській області на Полтавський горизонт і Бучацький робиться в одну колону, на синоманський горизонт – в 2 колони. Вартість можна подивитися тут >>>. Під тепловий насос краще бурити свердловини до 50м в заплаві річки, в інших місцях Ірпеня можна робити свердловини глибиною 65м. Для буріння свердловин застосовується природний матеріал – бентоніт, для запобігання обвалу стовбура свердловини в процесі буріння.

Читати далі
Буріння свердловини в Ірпені Київської області
Have no product in the cart!
0