Розрахувати
вартість
Розрахувати
вартість

Вкажіть, будь ласка назву товарів або послуг, вартість яких Ви хочете розрахувати



Заявка на прорахунок успішно відправлено!

Найближчим часом наш менеджер зв'яжеться з Вами.
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний
Режим роботи
Пн-Пт: з 9 до 18
Сб-Нд: вихідний

Корзина

Буріння свердловин буровими установками

БСВ виконує буріння свердловин буровими установками декількох типів, в залежності від типу грунтів і завдань, що стоять перед замовником. компанія використовує такі високопродуктивні бурові механізми: УРБ-2.5А, УРБ-2А2.

Застосування цих машин дозволяє виконувати різні технологічні завдання в процесі буріння. Технологія дозволяє використовувати бурові установки УРБ-2.5, УРБ-2А2 в ситуації, коли перед замовником стоїть завдання бурити глибоку свердловину на воду. Бурові установки УРБ-2,5А, УРБ-2А2 змонтовані на шасі ЗІЛ 131 високої прохідності. Ці бурові установки комплектуються інструментальним блоком для перевезення бурильних труб, бурильного і різного інструменту, інвентарю.

Технологія буріння свердловин буровими установками УРБ-2.5А, УРБ-2А2 забезпечує оптимальне рішення для тих ситуацій, де доступ до об’єкта буріння не ускладнений, і вимоги до буріння перевершують аналогічні для буріння малогабаритними буровими установками.


У цій статті розглянемо уважніше якість води. Візьмемо поки один показник – вміст солей заліза у воді. Як вони впливають на організм, якщо їх присутність вище норми? Зазвичай в Києві та Київській області, вода в свердловинах, які були пробурені на Полтавський або Бучакський горизонти буде містити однозначно підвищений вміст солей заліза. Якщо норма для побутової техніки – 0,2 мг / л, то аналіз води покаже від 3 мг / л до 15 мг / л. Підвищений вміст заліза можна визначити по металевому смаку, вода має жовтий відтінок або, здається що вода прозора, але має коричневий осад, жовті плями на сантехніці. Якщо у вас міський водопровід, то наявність старої каналізації, іржавих водопровідних труб, теж надасть свою дію на якість води. Що може відбуватися з нашим організмом, коли так багато заліза у воді? Можуть з часом жовтіти зуби, небо, мова. Лущиться шкіра. Може збільшитися ризик виникнення інфаркту. Алергічні реакції. Проблеми з печінкою. Пігментація долонь, старих рубців, пахв. Втома. Сверблячка. Залізо протипоказано мають онкозахворювання і його надлишок ускладнює перебіг хвороб Паркінсона й Альцгеймера. Навіть, якщо вам здається, що у вас є симптоми надлишку заліза в організмі, то тільки біохімічний аналіз крові може визначити це точно. Однак не можна недооцінити позитивний вплив заліза на склад крові, гемоглобіну. Але у великих кількостях і довгих терміни і ліки можуть стати отрутою. Ми можемо допомогти зробити аналіз води і підібрати обладнання для видалення зайвої кількості солей заліза з води.

Читати далі
Залізо у воді

Наши специалисты фирмы БСВ проводят сервисное обслуживание насосов и автоматики.

Читати далі
Проводьте сервісне обслуговування насосів і автоматики?

У деяких випадках, коли доступ до місця буріння утруднений, єдиною можливістю пробурити свердловину є буріння свердловин вручну. Ручне буріння свердловин БСВ проводить в закритих приміщеннях: підвал; гараж; цоколь; Технічний поверх; приямок; навіс; Існуючий колодязь; кімната; Кухня. Буріння свердловини вручну в закритому приміщенні (нема на ділянці) дає можливість заощадити на підводці трубопроводу, земельних роботах, інше. Водопідйомне встаткування, розташоване в приміщенні буде “комфортніше” себе почувати в осінньо-зимову пору року, та й вандалам буде важче дістатися до нього. Ручне буріння свердловин традиційно також застосовується на дачах і для садівників-любителів. Термін буріння свердловини вручну може зайняти 1-2 робочих дня.

Читати далі
Буріння свердловин вручну
Have no product in the cart!
0